marți, noiembrie 04, 2008


DORMITOR

Dormitorul trebuie sa fie zugravit in culori pastel.

Nu plasati patul in fata ferestrei, sub fereastra, sub o grinda, intre doua usi, in linie dreapta cu o usa, cu capul sau picioarele spre usa, cu fata spre colturile ascutite ale camerei, cu fata spre rafturi descoperite, lipit de peretele comun cu baia.

Nu plasati oglinzi in dormitor, si nici vis-a-vis de patul in care dormiti. Daca totusi aveti una, nu dormiti cu fata la oglinda. Daca aveti o oglinda in fata patului, incercati sa-i schimbati unghiul catre alta directie din camera, sau acoperiti-o astfel incat sa nu fie indreptata spre dv. cand dormiti. Efectul de oglinda il are si ecranul televizorului, deci nu asezati TV in dormitor.

Nu asezati in dormitor fotografii reprezentand peisaje acvatice sau alte imagini ce sugereaza apa.

Nu asezati fantani interioare sau acvarii in dormitor. Elementul apa nu trebuie sa existe in dormitor, atrage stress emotional.

Daca locuiti intr-o vila cu etaj, nu plasati dormitoarele sub camerele de baie de la etaj sau sub spalatoriile in care se afla masini de spalat. Elementul apa nu trebuie sa fie plasat in preajma dormitoarelor. Elementul apa e reprezentat de bai, fantani, frigidere, masini de spalat, oglinzi.

Nu plasati dormitorul in camerele de la capatul coridoarelor lungi, in camerele de la capatul casei scarilor, in fata, sub sau deasupra baii, deasupra garajului, deasupra bucatariei sau a camerei in care se ia masa. Daca nu poate fi evitat, amplasati clopotei de vant cu tuburi metalice la intrarea in camera (afara).

Daca doriti sa aveti copii, amplasati in dormitorul conjugal - in coltul de sud-vest - un obiect reprezentand un purcelus, semn al virilitatii.

Daca doriti inceperea unei noi relatii de dragoste, amplasati in dormitor un pat de mijloc, care sa fie accesibil din ambele directii, nu doar dintr-o parte. Un pat single nu stimuleaza ideea de cuplu.

Nu amplasati in dormitor obiecte ce inspira frica: masti, monstri, arme, sabii, imagini urate, imagini ce inspira conflictul, lupta, moartea, tristetea, tablouri cu animale salbatice sau imagini de vanatoare, tablouri cu fete triste sau inlacrimate.

Scoateti din dormitor orice obiect ce va aduce aminteste de serviciu (geanta diplomat, mapa, laptopul, vreun instrument de lucru etc)

Evitati canapelele sau paturile de culoare rosie. Creaza tensiune in incapere. Cu toate acestea e bine ca in coltul de sud-vest al dormitorului conjugal sa existe un obiect rosu. Pastreaza vie pasiunea in cuplu.

Folositi asternuturi roz in dormitorul conjugal pentru a mentine armonia in cuplu.

Dormitorul conjugal ar trebui amenajat in coltul de sud-vest al casei iar patul conjugal in coltul de sud-vest al camerei.

Asezati in dormitorul conjugal doua obiecte identice alaturate: doua pasari, doua pietre, doua plante, doua scaune, pentru a mentine vie atmosfera de cuplu.

Folositi efectele clopoteilor de vant si ale copaceilor din pietre semipretioase

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Arhivă blog

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates