Ardei umpluti!
Ingrediente:
-10 - 8 bucati de ardei ...cum doriti, rosie, verde, galbena
- carme tocata 400g (pui, porc, vita ce doriti) eu am folosit piept de pui
- soia granule (pt cine nu e la dieta orez)
- boia sau pasta de ardei
- o ceapa mare
- sare, piper dupa gust
- frunze de patrunjel
- un ou
- jumate litrul suc de rosii
- 2 linguri de faina de soia (cine nu e la dieta faina normala)
- indulcitor (pt cine nu e la dieta zahar)
- ardei se spala si se curata de cotor
- soia granule se pune in apa cu delicat la inmuiat
- carnea tocata se amesteca cu soia granule, ceapa tocata marunt, oul, sare, pieper si patrunjel si boia. Ardeii se umple cu amestecul de carne si se aseaza intr-o oala, se pune apa cat sa acopera si se pune la fiert.
- intr-o oala mai mica se pune un pic de ulei, cand uleiul e incins se pune faina si se stinge cu sucul de rosii. Se adauga vreo 2-3 pastilute de indulcitor si se fierbe cateva minute. Se lasa la o parte.
- cand ardeii au fiert si sunt moi se toarna sosul de rosii peste si se lasa asa pana da in clocot.
Pofta buna!
-10 - 8 bucati de ardei ...cum doriti, rosie, verde, galbena

- carme tocata 400g (pui, porc, vita ce doriti) eu am folosit piept de pui
- soia granule (pt cine nu e la dieta orez)
- boia sau pasta de ardei
- o ceapa mare
- sare, piper dupa gust
- frunze de patrunjel
- un ou
- jumate litrul suc de rosii
- 2 linguri de faina de soia (cine nu e la dieta faina normala)
- indulcitor (pt cine nu e la dieta zahar)
- ardei se spala si se curata de cotor
- soia granule se pune in apa cu delicat la inmuiat
- carnea tocata se amesteca cu soia granule, ceapa tocata marunt, oul, sare, pieper si patrunjel si boia. Ardeii se umple cu amestecul de carne si se aseaza intr-o oala, se pune apa cat sa acopera si se pune la fiert.
- intr-o oala mai mica se pune un pic de ulei, cand uleiul e incins se pune faina si se stinge cu sucul de rosii. Se adauga vreo 2-3 pastilute de indulcitor si se fierbe cateva minute. Se lasa la o parte.
- cand ardeii au fiert si sunt moi se toarna sosul de rosii peste si se lasa asa pana da in clocot.
Pofta buna!