sâmbătă, noiembrie 08, 2008

Am citit azi un articol recomandat (un articol foarte interesant care o sa va faca sa va ganditi la ce mancati, un articol care va demostreaza ca omul poate trai si 120 ani daca mananca sanatos ... pe cine intereseaza -clic-Tiens.ro)... la randul ei si ea l-a primit de la cineva ... si sincer va zic ca am ramas uimita de cat adevar este acolo. Doamna care mi-a recomandat (sa cititi acel site) este o doamna care ne-a ajutat foarte mult ... nu stiu sa ii zic doctor sau nu dar data viitoare o sa o intreb ... aceasta doamna se ocupa cu biorezonanta ... poate acuma unii din voi o sa ziceti ca oooo ce prostie ... va spun sincer ca va cred ... pt ca asa am reactionat si eu acum un an ... insa m-a convins doamna ca stie ce face . Poate v-am povestit eu ca soacra mea a fost foarte bolnava, a fost la spital, la toate sectiile posibile, de la un medic la altul, ecografii peste ecografii, chiar si CT (tomografie) si nu i-au gasit nimic grav inafara bolilor pe care le are si le stim ... diabet, obezitate, gastrita, probleme endocrine care sunt niste boli destul de grave cu urmari insa nu asa se manifesta ceva nu era ok ... ea vomita de 4 luni in coace in fiecare zi... a slabit 30 kg in 4 luni si nimeni nu stia ce are ... nu manca femeia nimic de frica ca vomita, din cauza asta nu-si lua medicamentele, insulina deci situatia a fost disperata ... asa am ajuns la aceasta doamna care se ocupa cu biorezonanta ... acuma ce este biorezonanta ... Diagnosticul şi terapia prin biorezonanţǎ este o metodǎ biologicǎ holisticǎ care considerǎ organismul un întreg, iar abordarea bolii se face tinând cont de tot organismul. Fenomenul de biorezonanţǎ se referǎ la faptul cǎ orice structurǎ vie(organ, ţesut, celulǎ) emite oscilaţii electromagnetice (câmpuri biomagnetice) proprii, puţin diferite în caz de boalǎ, care sunt preluate de senzorii (electrozii şi cupa de intrare) aparatului, prelucrate (amplificate,atenuate, inversate, modulate, ect.) apoi redate pacientului într-o formǎ fiziologicǎ prin rogojina de modulaţie magneticǎ, electrozii de ieşire şi cupa de ieşire. Mai simplu spus fiecǎrei boli i se asociazǎ un dezechilibru biofizic (energetic) care este cuantificat şi procesat de cǎtre aparat, care prin cele peste 400 de programe este capabil, ca prin terapie sǎ reechilibreze statusul energetic al organismului (cuvintele ei)...wow complicat nu? ei nu chiar asa de
complicat ...


In 20 de minute afli mai multe despre organismul tau decat intr-un an de investigatie prin metodologia clasica si care iti ofera solutia optima la problemele tale de sanatate. Terapia se face in acelasi timp cu interpretarea. Investigatia este facuta in detaliu pentru intreg organismul.

Aparatul este din ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial. Precizia de diagnostic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%. Viteza de lucru e remarcabia (de 8-10x mai rapid decat majoritatea aparatelor de biorezonanta folosite in momentul de fata. Totusi aceasta aparatura nu face parte din clasa instrumentelor medicale.

Este un instrument sensibil la biorezonanta magnetica a campului energetic uman. Printr-un sistem de senzori vibratia emisa de campul energetic uman este transmisa la aparat, care o prelucreaza cu ajutorul calculatorului si a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic, propune cel mai adecvat tratament. Este capabil de corectie energetica de precizie (Meta Terapie) si poate produce remedii homeopatice. Este foarte eficient in diagnostic, tratament si profilaxie.Are optiunea de Meta-Terapie, adica de corectie bioinformationala energetica si laser.
Programul ne permite investigarea si analizarea tuturor organelor, tesuturilor si celulelor:
Structura tuturor organelor, structura celulara, inclusiv prezenta microorganismelor - bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi). Odata testele completate, se poate face un test de compatibilitate cu medicatia pe care tocmai o foloseste pacientul, sau selectarea remediilor in functie de schimbarile pe care urmeaza sa le produca acele remedii in organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).
Face testarea sangelui, a urinei si testarea alergolocica, fara a fi necesara prelevarea de probe biologice.
Depisteaza afectiunile in stadiu initial de evolutie.

Ei si dupa ce am trecut prin aceste investigatii de o luna soacra se simte bine, numai vomita si e mai vioaie... normal ...poate va intrebati ce e diagnosticul ... se pare ca tiroida a fost problema care a produs aceste stari de voma si o substanta numita benzotiazol ...nu stiu ce este nu ma intrebati ... am cautat pe net zile intregi si nu m-am lamurit ... ei soacra este sensibila la aceasta substanta mai precis alergica ... si se poate gasi in mai multe ... conservanti alimentari, chestii aromatice cum ar fi condimentele, sau chimice - parfumuri, spray, mirositoare etc, dar de fapt noi banuim ca era in solutia de deratizare ... de ce ne gandeam asa?pt ca ei nu ii era rau decat acasa ... daca o duceai de acasa 3 zile se simtea perfect ... cand se intorcea iara vomita ii era rau ... asa ca am stiut ca problema e in casa ... bun ... apoi mai are lipsa de vitamine ... multe ... ne-a dat capsule din orz verde si a avut efect, apoi tiroida - ceai de sanziene de 6 ori pe zi 6 cani, cu jumate de cana gargara si apoi restu se bea, i-a gasit si niste paraziti intestinali - ne-a dat ceva medicament numai stiu ce... si a gasit prea multe metale in organism ... nu stim de unde ... oricum conteaza ca acum se simte bine si merge la terapie o data pe luna ...

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Arhivă blog

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates