marți, noiembrie 04, 2008


Copaceii din pietre semipretioase



Copaceii din pietre semipretioase energizeaza si armonizeaza casa. Copacelul cu cristale inlocuieste elementul pamant in feng shui, deci poate fi asezat in acele directii corespunzatiare elementului respectiv. De exemplu puteti aseza un copacel feng shui in nordul incaperii, pentru a intretine zona carierei sau in nord-vest pentru a amplifica zona relatiilor.

In functie de culoarea cristalului continut de copacel, el inlocuieste elementul natural descris de culoarea respectiva. De exemplu un copacel cu pietre verzi inlocuieste elementul lemn iar un copacel cu pietre portocalii sau roz inlocuieste elementul foc.

Un copacel din aventurin aduce prosperitate si succes in afaceri daca este asezat in coltul de sud-est al camerei (zona bogatiei), si mentine o atmosfera benefica si sanatoasa in familie daca este asezat in zona familiei si sanatatii (la mijlocul peretelui de est). Un copacel de aventurin atrage succesul in afaceri, deci ar fi bine sa existe unul in biroul in care va desfasurati activitatea.

Un copacel din cuart roz atrage succesul in plan sentimental si pastreaza atmosfera armonioasa in cuplu. Are efect maxim daca este asezat in coltul de sud-vest al dormitorului (zona dragostei si a casatoriei)

Copacelul din ametist aduce liniste, putere si multumire sufleteasca. Pastreaza atmosfera armonioasa si ajuta la vindecare, deci este recomandat sa existe in orice casa cu persoane bolnave sau cu atmosfera tensionata (neintelegeri in familie etc). Are efect maxim daca este asezat in coltul de nord-est al incaperii. Un copacel de ametist asezat pe birou la serviciu atrage buna intelegere si armonia in relatia cu colegii. [

Copacelul de carneol aduce energie, vigoare, schimbare si pasiune. Are efect maxim daca este asezat in coltul de sud-vest al incaperii, in sectorul dragostei si casatoriei pentru a mentine vie atmosfera in cuplu, pentru a atrage succesul in plan sentimental, pentru a gasi o noua relatie intensa de dragoste. Asupra faimei si succesului profesional are efect maxim daca este asezat in mijlocul peretelui de sud al incaperii.

Copacelul din ochi de tigru aduce energie, curaj, dinamsm, incredere, succes si reusita in afaceri. Are efect maxim daca este asezat in coltul de sud-est al incaperii (zona bogatiei) sau in centrul incaperii (in zona norocului).

Copacelul din cristal de stanca aduce sanatate, energie pozitiva, armonie si succes in mediul in care se afla. Are efect maxim daca este asezat in zonele care au ca element energizant pamantul: nord-est (zona educatiei), sud-vest (zona dragostei), nord-vest (zona relatiilor), vest (zona copiilor si planurilor de viitor).

Aici gasiti cristale click
Iar aici puteti comanda copacei feng shui totul creatie proprie a lui Beatrice o creatoare foarte talentata click

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Arhivă blog

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates