luni, octombrie 25, 2010

Azi am primit un email ffff simpatic de la o persoana fff simpatica Furnicuta Boscodina care m-a invitat la un fel de concurs ...mai bine zis o provocare. Din pacate nu am stiut de provocarea lunii octombrie nu am aflat la timp, cand la Mihaela pe blog s-au postat retete cu dovleac ... ei acum o noua provocare nuci si usturoi ... o reteta cu nuci si usturoi ... detalii mai jos sau aici
Cine doreste sa participe este bine venit ... se posteaza retata pe blog cu nuci si usturoi si se trimite linkul si o poza la adresa de email pe care o veti gasi mai jos.”So, bucatarese din toate colturile uniti-va :)

Regulamentul provocarii e cel stabilit de Mihaela s-au schimbam doar datele :)

Cei ce doresc ,cu blog sau fara blog, in perioada stabilita vor posta pe blogul propriu retete cu ingredientele provocarii. Cei ce nu au blog imi pot trimite mie reteta si o voi posta eu pe blog diferenta e ca ei nu vor putea duce provocarea mai departe decat daca nu sunt prinsi atata de mirajul blogosferei incat sa isi faca un blog intre timp :)

Luna provocarii o vom imparti oarecum in doua perioade:
26.10 -31.10 perioada de rasculare: va trebui imprastiat zvonul ca toata lumea sa stie si cei ce doresc sa si participe
01.11-22.11-simfonia oalelor pe plita : din toate colturile blogosferei ne vor cuprinde si invalui aromele bucatelor alese :nuci, usturoi si restul..imaginatie :)
23.11-25.11 -va fi aleasa gazda provocarii lunii decembrie.

Deci dupa o perioada de gandire si rasfoit caietelul cu retete , trecem frumos la treaba. In perioada 1.11-22.11 fiecare va publica pe blogul propriu reteta trimitandu-mi mie linkul spre ea si o poza a retetei , lata de 300 de pixeli.( email: corespondenta3@gmail.com)

Linkurile si pozele vor fi toate publicate , iar pana pe 25.11 va fi ales blogul ce va gazdui provocarea lunii decembrie".
Conditiile provocarii puse de Mihaela:
1. in alegerea ingredientului sau temei noii luni se va face tinand cont de idee initiala "Dulcea Romania" ( se vor folosi doar ingrediente romanesti sau teme specific romanesti )
2. Noua provocare va trebui sa aminteasca provocarea lunii de dinainte.
3.De la mine :)Sunt acceptate cu aceeasi placere si retete cu doar unul dintre ingrediente :) daca nu reusiti si nu reusiti si sa imprieteniti nucile cu usturoiul si cu toate astea vreti sa "tineti piept" provocarii va asteptam tot aici :)
Nuci si usturoi...foc in soba si sub oale ...mirosuri si arome ...spor la treaba !! :)”

1 comentarii:

Draga mea, cred ca esti inca foarte ocupata. Dar tot vreau sa te intreb daca nu participi si tu la actiunea cu provocarea lunii noiembrie... Si, ce mai faci? Mi-e dor de tine, de printesa ta, de cum iti merge la dieta si chestii din astea.

REPLY

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates