joi, mai 15, 2008

Tigara electrica

Tigara electrica
Ca in fiecare dimineata cand am timp intru pe site-ul ziarului local bihon.ro sa vad ce s-a mai intamplat prin Oradea si dau de acest articol ... wow ... oare cum o fi si cu tigara asta? Ia cititi voi aici....

S-a inventat ţigara electrică
Inventatorii au creat ţigara electrică, iar aceasta îţi oferă doza de nicotină necesară, dar care nu îţi poate cauza cancer la plămâni şi nici nu îi poate îmbolnăvi pe cei din jur.
S-a inventat ţigara electrică
Băţul alb arată exact ca o ţigară reală şi conţine un compartiment, care degajă nicotină lichidă, sub forma unui abur. Fumătorii pot inhala vaporii ca şi cum ar inhala fumul de ţigară, dar fără să introducă în organism vreo substanţă dăunătoare.

Nicotina este unicul ingredient, spre deosebirile de laterntivele la tutun, care conţin peste 4000 de chimicale şi gudron. Ţigara electrică funcţionează pe bază de baterie, are un vârf roşu luminos şi are acelaşi gust ca ţigara reală.

Producătorii susţin că invenţia poate fi folosită şi în interiorul barurilor sau locurilor publice unde fumatul este interzis, pentru că nu există nicio flacără şi nu produce fum. Deasemenea, ei pretind că nu poate cauza cancer la plamâni pentru că nu conţine decât nicotină.

Băţul electric se vinde online cu 50 de lire sterline sub denumirea "Gamucci" şi are în dotare cartuşe mici, care sunt umplute cunicotina lichidă. Există trei feluri de cartuşe, cu puţină nicotină, 6mg, cu un conţinut mediu, 11mg şi cu un conţinut mare, 16 mg.

sursa bihon.ro

Ce parere aveti?

0 comentarii:

 
Tunde's Blog Blogger Template by Ipietoon Blogger Template