sâmbătă, decembrie 20, 2008


Ingrediente:

- 1 piept de pui intreg
- jumatate de borcan de castraveti
- o ceapa de marime mijlocie
- ulei de masline
- piper
- delicat
- smantana
- ciuperci (eu folosesc deobicei un borcan)
- busuioc
- pt cei care nu tin dieta se poate adauga un baton de branza topita, si un pic de gustin de la dr otker sa fie mai groasa.
- o lingura de faina de soia
Pieptul se taie fasii subtiri ... intre timp ceapa taiat marunt se caleste intr-un pic de ulei de masline, se adauga pieptul taiat fasii si se lasa la calit cateva minute, poi se adauga ciupercile, si se condimenteaza cu delicat. Dupa vreo 5 min se pune un pic de apa dar nu mult si se fierbe, intre timp taiem castravetii fasii subtiri, cand carnea s-a fiert se adauga castravetii, apoi lingura de faina (ruda de branza topita), si un paharel de smantana, piper, busuioc....si se fierbe cateva minute, daca vi se pare lichida (trebuie sa aiba o consistenta cremoasa) atunci puneti inca un pic de faina de soia (sau GUSTIN de la DR. Otker).

Se serveste cald cu cartofi piure (cei fara dieta) pt cei cu dieta e foarte buna cu varza rosie calita.
Pofta Mare

1 comentarii:

Am facut aceasta reteta descoperita pe blogul tau si a fost foarte gustoasa. Multumim!

REPLY

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates