Pollo italiano varianta Atkins
Am luat aceasta minunata reteta de la Bucataresele vesele dar datorita faptului ca sunt la dieta Atkins am trasformat-o un pic pt mine... sper sa nu se supere fetele ...
Ingrediente:
- 800 g piept de pui
- 200 g ciuperci
- 200gr tofu (branza de soia)
- o legatura patrunjel
- o lingura de pasta de ardei
- sare, piper, ghimbir macinat
Pentru sos:
- 100 gr smantana
- maioneza dintr-un galbenus
- 2 - 3 catei de usturoi
- piper, sare dupa gust
Garnitura:
Ce garnitura va place.
Pieptul de pui se spala, se dezoseaza daca e cazul si se taie felii ca si snitelul, se bate, ciupercile se spala si se curata, patrunjelul se spala, tofu se rade cu razatoarea pt cascaval, ciupercile si patrunjelul se toaca marunt
se amesteca cu tofu ras si se condimenteaza dupa gust.
Se taie folii patrate se unge cu un pic de ulei de masline si se aseaza carnea
peste carne compozitia de ciuperci, patrunjel si tofu
si se ruleaza,
se impacheteaza bine cu folia
si se aseaza intr-un vas termorezistent in care adaugam un pic de apa,
se introduce in cuptor in jur de 30 - 40 de min.
Intre timp facem sosul ... se face maioneza dintr-un galbenus de ou, se adauga smantana, usturoiul pisat si condimentele, se amesteca bine si se pune la frigider pana la servire.
Se scoate din cuptor se da folia jos si se serveste cu garnitura preferata si cu sosul de maioneza.
Ingrediente:
- 800 g piept de pui
- 200 g ciuperci
- 200gr tofu (branza de soia)
- o legatura patrunjel
- o lingura de pasta de ardei
- sare, piper, ghimbir macinat
Pentru sos:
- 100 gr smantana
- maioneza dintr-un galbenus
- 2 - 3 catei de usturoi
- piper, sare dupa gust
Garnitura:
Ce garnitura va place.
Pieptul de pui se spala, se dezoseaza daca e cazul si se taie felii ca si snitelul, se bate, ciupercile se spala si se curata, patrunjelul se spala, tofu se rade cu razatoarea pt cascaval, ciupercile si patrunjelul se toaca marunt
se amesteca cu tofu ras si se condimenteaza dupa gust.
Se taie folii patrate se unge cu un pic de ulei de masline si se aseaza carnea
peste carne compozitia de ciuperci, patrunjel si tofu
si se ruleaza,
se impacheteaza bine cu folia
si se aseaza intr-un vas termorezistent in care adaugam un pic de apa,
se introduce in cuptor in jur de 30 - 40 de min.
Intre timp facem sosul ... se face maioneza dintr-un galbenus de ou, se adauga smantana, usturoiul pisat si condimentele, se amesteca bine si se pune la frigider pana la servire.
Se scoate din cuptor se da folia jos si se serveste cu garnitura preferata si cu sosul de maioneza.