tag:blogger.com,1999:blog-4898143139922395201.post1932070205245247178..comments2023-09-15T15:07:01.438+03:00Comments on Tunde's Blog: Dulceata din portocale si mere cu masina de paineTundehttp://www.blogger.com/profile/17213375652475862630noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4898143139922395201.post-54180982146993423052012-07-01T12:49:29.859+03:002012-07-01T12:49:29.859+03:00merel şi portocalele au destulă pectină (din ele s...merel şi portocalele au destulă pectină (din ele se extrage pectina alimentară), deci nu e nevoie de gel fix. mai degrabă aş recomanda să adaugi coajă rasă de portocală.lisimhnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4898143139922395201.post-78562093471835887752011-05-26T18:02:42.427+03:002011-05-26T18:02:42.427+03:00Nea Ion ...nu ai decat sa iti trimiti sotia (iubit...Nea Ion ...nu ai decat sa iti trimiti sotia (iubita) daca ai asa ceva (m-as mira sa umble cineva cu un badaran) pe centura la produs ...intradevar am gresit am scris gelatina in loc de gelfix care se pune la gemuri ...dar asta nu iti da dreptul sa ma jignesti ... daca ai probleme la mansarda dute si cere ajutor de specialitate ... pt mine ceea ce ai afirmat despre mine este egal cu zero,insa nu permit nimanui sa ma jigneasca fara motiv mai ales pe pagina mea ... nu ai de unde stii ce bucatareasa sunt ... mai bine ai face daca ai invata un pic din codul bunelor maniere ... si chiar daca as fi o bucatareasa nepriceputa (desi numai asa ca sa stii sunt priceputa in bucatarie) arta culinara se invata dar omenia se dobandeste,cei 7 ani de acasa se dobandeste ... care la tine lipseste cu desavarsire, daca eu voi "invata" sa fiu o bucatareasa priceputa tu tot asa badaran si prost educat o sa ramai cat traiesti!!!!Tundehttps://www.blogger.com/profile/17213375652475862630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4898143139922395201.post-13414972652300677682011-05-26T09:33:20.173+03:002011-05-26T09:33:20.173+03:00Faci reclama la indulcitor si dupa ce esti bita, s...Faci reclama la indulcitor si dupa ce esti bita, sa nu zic altfel, mai pui si gelatina.Cu asa bucatareasa mai bine maninci la circiuma sau o trimiti la produs pe centuraAnonymousnoreply@blogger.com