marți, martie 29, 2011

Caz Umanitar "Impreuna pentru Marinela"

   Marinela Rosu este o fetita foarte curajoasa, are numai 7 ani si mai bine de un an este tintuita de pat, este grav bolnava ...cancer ... o boala crunta chiar si pentru un adult ... dar pentru un copil ... Marinela este trista, ii este dor de colegii de scoala, ii este dor sa merga pe bicicleta sa faca lucruri ce poate face un copil sanatos . 
   Ceea ce m-a impresionat pe mine la acest caz trist ... este maturitatea acestei fetita de numai 7 ani, ea este hotarata si se roaga zilnic la Doamne Doamne si la Ingerii ei pazitori sa o ajute sa se face bine, ea CREDE ca se va face bine si asta pentru a putea duce o viata normala, pt a se putea pregati ca atunci cand va fi mare sa fie DOCTOR ... ca sa poata ajuta copiii care sunt in situatia ei. 


        Ea este Marinela, asa arata cand era SANATOASA ... amintiri placute de la Gradinita          Si ea este tot Marinela dupa 3 luni de operatie ....
        
             Marinela, un copil tintuit de pat ...

Da,  Marinela este o fetita ca oricare alta, dar sa nu uitam ca putea fi vecina ta, prietena ta, sora ta sau chiar fetita ta ... Marinela sufera in urma operatiei de indepartare a unei tumori maligne de pe trunchiul cerebral, un diagnostic cumplit pt un copil de numai 7 ani ... ea are nevoie de noi pentru a acoperi costurile tratamentului care ii va salva viata ... haideti sa punem mana de la mana si sa ii salvam VIATA!!!

Orice DONATIE oricat de mica este binevenita ... este un pas
inainte spre reusita ... spre vindecare ...

Acum un an mi-ati aratat dragi prieteni virtuali cat de generosi sunteti, cand v-am rugat sa ajutati un alt caz in care in mica masura am fost implicata (intr-o mica masura fata de alte 2 doamne care au miscat muntii din loc ca sa il ajute pe Catalin), este vorba de Catalin Paun ... un baietel de 5 ani bolnav de cancer ... care azi dupa un an ...multumita medicilor din Italia ... loc unde a fost transferata si Marinela ... se simte mai bine, se simte mai bine si asta pentru ca a fost ajutat si de catre noi toti cei care am donat ... Catalin mai are multe de facut pana sa se faca bine 100% dar este pe drumul bun ... asta dorim sa facem si pentru Marinela ... 
  Oricine doreste sa doneze pt Marinela o poate face ... pentru alte detalii intrati pe blogul Marinelei si cititi cazul ei trist si emotionant, o poveste adevarata a unei fetita care vrea sa fie doctor ca sa ajute copiii in situatia ei ...
  Cei care au bloguri si  doresc sa faca o fapta buna pot sa ne ajute prin mediatizarea cazului ... pe blogul Marinelei am pus un benar care se poate atasa la orice blog ... sau poate ne ajutati printr-un like, sau distribuirea cazului pe paginele voastre facebook.

Oricine doreste sa doneze pt Marinela o poate face la:

BRD: Rosu Ioan
in lei: RO27BRDE240SV72252782400;

in euro: RO49BRDE240SV72253312400.

Cod Swift: BRDEROBU
Important:
la ghiseu sau pe ordinul de plata trebuie trecut nr de cont, numele titularului si important sa precizati ca suma este o DONATIE .

Contribuiti la salvarea unui inger ...
TU POTI SA O SALVEZI PE MARINELA!!!

Daca doriti sa luati legatura cu noi o puteti face la:

NR DE TEL: 0752.797.499
email: marilena.rosu2011@gmail.comMultumesc din suflet in numele familiei Rosu!

0 comentarii:

 
Tunde's Blog Blogger Template by Ipietoon Blogger Template